Testi i autoshkolles AutoStop

Testi i autoshkolles AutoStop

Updated:

Latest Version: 1.0.1

Installs: 50,000 - 100,000

Description of Testi i autoshkolles AutoStop

Aplikacioni autoshkolla ne vete permbane rreth 30 teste te autoshkolles ,ne te cilat teste ju mundeni ta testoni veten tuaj si dhe njekohesisht te mesoni prej tyre.
Testet jane nje ndihmese shume e madhe sa i perket regullave dhe shanjave te komunikacionit per ju para se te paraqiteni ne testin e vertete ne Autoshkolle.
Aplikacioni mund te perdoret edhe ne munges te internetit ose offline.
Read more

What's New

Aplikacioni mundet te perdoret edhe ne mungese te internetit ose offline.

Read more

Detail information

Free

(Rating: 4.2/5 - 273 votes)

Category: Education

Installs:50,000 - 100,000

Requires Android: 2.1 and up

Updated:2015-03-20

Current Version:1.0.1

Size:15.47 MB

File name:com.kujtim.autoshkolla.10001.apk

APK File Hash:205387012f6e53e71bc78e5343f29214

Report:Flag as inappropriate

Testi i autoshkolles AutoStop Version History

- Testi i autoshkolles AutoStop 1.0.1
Testi i autoshkolles AutoStop 1.0.1 Updated: 2015-03-20

Version:1.0.1

Size:15.47 MB

Version code:10001

File name:com.kujtim.autoshkolla.10001.apk

APK File Hash:205387012f6e53e71bc78e5343f29214

Download APK (15.47 MB)