Takvimi - Shqip

Latest Version

4.5.3

Requires Android

2.2+

Installs

100,000 - 500,000

Size

2.07 MB

Description of Takvimi - Shqip

Takvimi për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi (Ulqin).
Read more
Screenshot 0Screenshot 1Screenshot 2Screenshot 3Screenshot 4Screenshot 5Screenshot 6Screenshot 7Screenshot 8Screenshot 9Screenshot 10Screenshot 11Screenshot 12Screenshot 13

What's New

* Takvimi per Shqiperi sipas atij zyrtare te K.M.SH-se

Read more

Detail information

Free

Developer:DawaTools

Category:Books & Reference

Installs:100,000 - 500,000

Requires Android:2.2+

Updated:December 31, 2016

Current Version:4.5.3

Size:2.07 MB

File name:com.qsi.takvimi.40.apk

Hash code:627a29ccb1c06e9e7675f702e4967789

Download NowSafe & Secure Download

Similar to Takvimi - ShqipSee more

Takvimi Shqip
Takvimi Shqipmor.ninja
Takvimi Trainings territorin e Republic of Kosovo
Download APK
Türkiye Takvimi
Türkiye TakvimiAgus Haryanto
Türkiye Takvimi with public holidays 2016 and 2017
Download APK
Google Calendar
Google CalendarGoogle Inc.
Get the official Google Calendar app designed to make the most of every day
Download APK
Calendar Widget Month + Agenda
Calendar Widget Month + AgendaMIL Development
Calendar widget allows you to see your events in agenda or month (grid) style.
Download APK
DigiCal Calendar Agenda
DigiCal Calendar AgendaDigibites
Schedule your agenda with the #1 calendar app & month widget for Google Calendar
Download APK
Namazi PRO - Shqip
Namazi PRO - ShqipStudioFirdeus
Ne kete program ju paraqesim Namazin ne gjuhen shqipe, me nje dizajn te lehte
Download APK
BlackBerry Calendar
BlackBerry CalendarBlackBerry Limited
Organized events synced with Google and Microsoft Exchange calendar in one app
Download APK
Calendar Widget: Month+Agenda
Calendar Widget: Month+AgendaIT Benefit
Simple and beautiful calendar widget with the month view and today's agenda
Download APK

More from developerSee more

Takvimi - Shqip
Takvimi - ShqipDawaTools
Takvimi në gjuhën shqipe për trojet shqiptare.
Download APK
Mburoja e Muslimanit
Mburoja e MuslimanitDawaTools
Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices.
Download APK
Hadithet e Buhariut
Hadithet e BuhariutDawaTools
Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices.
Download APK
40 Hadithet e Neveviut
40 Hadithet e NeveviutDawaTools
Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices.
Download APK
Kurani shqip
Kurani shqipDawaTools
Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices.
Download APK
Mos harro
Mos harroDawaTools
"Po ti përmende Zotin tënd dhe plotësisht përkushtoju Atij!" ( Kur'an, 73:8 )
Download APK
Ti je Musliman
Ti je MuslimanDawaTools
Ky aplikacion ofron versionin mobil te webfaqes Ti je Musliman.
Download APK