Takvimi Kosove

Category

Education

Latest Version

1.0.6

Requires Android

2.2+

Installs

10,000 - 50,000

Size

1.13 MB bytes

Description of Takvimi Kosove

Tregon Kohet e Namazit dhe Drejtimin e Kibles për teritorine e Kosovës
Read more
Screenshot 0Screenshot 1Screenshot 2Screenshot 3Screenshot 4

What's New

Eshte updatu databaze e re koheve te namazit dhe eshte rregull kompasi i namazit per versionet e reja te androitit

Read more

Detail information

Free

Developer:Astrit Veseli

Category:Education

Installs:10,000 - 50,000

Requires Android:2.2+

Updated:December 31, 2015

Current Version:1.0.6

Size:1.13 MB bytes

File name:man.kosova.namespace.6.apk

Hash code:ae0022681d80bd4cef6a44ab79318007

Download NowSafe & Secure Download

Similar to Takvimi KosoveSee more

Takvimi - Shqip
Takvimi - ShqipDawaTools
Takvimi në gjuhën shqipe për trojet shqiptare.
Download APK
Alfabeti Shqip - Abetare
Alfabeti Shqip - AbetareTrigonom sh.p.k.
Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj.
Download APK
Testi i autoshkolles AutoStop
Testi i autoshkolles AutoStopKujtim
Aplikacioni autoshkolla ne vete permbane rreth 30 teste te autoshkolles
Download APK
Türkiye Takvimi
Türkiye TakvimiAgus Haryanto
Türkiye Takvimi with public holidays 2016 and 2017
Download APK
Namazi PRO - Shqip
Namazi PRO - ShqipStudioFirdeus
Ne kete program ju paraqesim Namazin ne gjuhen shqipe, me nje dizajn te lehte
Download APK
Drite e Zemres
Drite e ZemresI-Developer
Se shpejti programi do te kete update per takvimin 2015
Download APK
islamiim
islamiimMuharrem Smakiqi
Ky aplikacion ka për qëllim mësimin dhe shpërndarjen e dituris fetare.
Download APK
Step By Step Salah - Namaz
Step By Step Salah - NamazQuran Reading
Useful App to learn proper way of offering Salah
Download APK

More from developerSee more

Takvimi Kosove
Takvimi KosoveAstrit Veseli
Takvimi per teritorin e Kosoves
Download APK
Kasko
KaskoAstrit Veseli
Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices.
Download APK