Shkruaj Shkronjat e Alfabetit

Category

Education

Latest Version

1.1

Requires Android

2.3+

Installs

10,000 - 50,000

Size

24.5 MB bytes

Description of Shkruaj Shkronjat e Alfabetit

Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e shkrimit të alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë të shkruajnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv. Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin për të shkruar shkronjat e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh.Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.Veçoritë kryesore:- Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa nëse gabon mund të përdor shpuzën për fshirje.
Read more
Screenshot 0Screenshot 1Screenshot 2Screenshot 3Screenshot 4

Detail information

Free

Developer:Trigonom sh.p.k.

Category:Education

Installs:10,000 - 50,000

Requires Android:2.3+

Updated:August 12, 2014

Current Version:1.1

Size:24.5 MB bytes

File name:al.trigonom.shkruajshkronjat.2.apk

Hash code:c6a7b741404bc9b948d5f29ce53675f4

Download NowSafe & Secure Download

Similar to Shkruaj Shkronjat e AlfabetitSee more

Milioneri Shqip 2
Milioneri Shqip 2I-Developer
Milioneri Shqip 2 me 2025 pyetje
Download APK
Alfabeti Shqip - Abetare
Alfabeti Shqip - AbetareTrigonom sh.p.k.
Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj.
Download APK
Fjalor Anglisht Shqip
Fjalor Anglisht ShqipAnnaApps
Fjalor Anglisht Shqip
Download APK
Autoshkolla Patenta Shqip
Autoshkolla Patenta Shqipgjigandi
Praktikohu për kursin e patentës.
Download APK
Peralla Shqip
Peralla ShqipFSSoftware Development
Nëse fëmija juaj dëshiron një përallë, këtu keni disa përalla për fëmijë...
Download APK
1FAKT.com: Test Inteligjence
1FAKT.com: Test Inteligjence1Fakt Apps
Application in Albanian Language that uses tests to improve general knowledge.
Download APK
PROVERBA Shqip
PROVERBA ShqipArlind Pajaziti - Shqip - App
Proverba Shqip, Aforizma , Fjale te urta, Thenie të bukura-www.ProverbaShqip.Com
Download APK
Peralla shqip 2
Peralla shqip 2FSSoftware Development
Përalla të zgjedhura për fëmijë, të gjitha janë në gjuhen shqipe...
Download APK

More from developerSee more

Alfabeti Shqip - Abetare
Alfabeti Shqip - AbetareTrigonom sh.p.k.
Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj.
Download APK
Shkruaj Shkronjat e Alfabetit
Shkruaj Shkronjat e AlfabetitTrigonom sh.p.k.
Zbuloni një mënyrë të re për shkrimin e shkronjave në shqip për fëmijët tuaj.
Download APK
Numrat - Mëso, Shkruaj & Luaj
Numrat - Mëso, Shkruaj & LuajTrigonom sh.p.k.
Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e numrave në shqip për fëmijët tuaj.
Download APK
Lojëra për fëmijë
Lojëra për fëmijëTrigonom sh.p.k.
Përmes këtij aplikacioni fëmijët mund të argëtohen me 4 lojëra me 6 nivele.
Download APK
Shkruaj Numrat
Shkruaj NumratTrigonom sh.p.k.
Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e numrave në shqip për fëmijët tuaj.
Download APK
Buchstaben schreiben - ABC
Buchstaben schreiben - ABCTrigonom sh.p.k.
Discover to bring the German alphabet closer a new type children.
Download APK
Write letters: Tracing ABC
Write letters: Tracing ABCTrigonom sh.p.k.
Discover a new way for learning to write the English Alphabet letters for kids.
Download APK
Das Alphabet - ABC Deutsch
Das Alphabet - ABC DeutschTrigonom sh.p.k.
Discover to bring the German alphabet closer a new type children.
Download APK