PROVERBA Shqip

Category

Education

Latest Version

0.1.1

Requires Android

4.1+

Installs

1,000 - 5,000

Size

8.54 MB bytes

Description of PROVERBA Shqip

Fjalë të urta(Aforizma, Proverba) në Gjuhën shqipe.Aplikacioni permbane qindra proverba shqipe dhe te huaja ,Aplikacioni do te plotesohet cdo dite me materiale te reja nga stafi.
Read more
Screenshot 0Screenshot 1Screenshot 2Screenshot 3Screenshot 4Screenshot 5Screenshot 6Screenshot 7Screenshot 8Screenshot 9Screenshot 10Screenshot 11

Detail information

Free

Developer:Arlind Pajaziti - Shqip - App

Category:Education

Installs:1,000 - 5,000

Requires Android:4.1+

Updated:December 10, 2015

Current Version:0.1.1

Size:8.54 MB bytes

File name:arl.proverba.shqip.1018.apk

Hash code:084b1f1a80ee52e70b0eb9a0d5827e97

Download NowSafe & Secure Download

Similar to PROVERBA ShqipSee more

Milioneri Shqip 2
Milioneri Shqip 2I-Developer
Milioneri Shqip 2 me 2025 pyetje
Download APK
Alfabeti Shqip - Abetare
Alfabeti Shqip - AbetareTrigonom sh.p.k.
Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj.
Download APK
Shkruaj Shkronjat e Alfabetit
Shkruaj Shkronjat e AlfabetitTrigonom sh.p.k.
Zbuloni një mënyrë të re për shkrimin e shkronjave në shqip për fëmijët tuaj.
Download APK
Fjalor Anglisht Shqip
Fjalor Anglisht ShqipAnnaApps
Fjalor Anglisht Shqip
Download APK
Namazi PRO - Shqip
Namazi PRO - ShqipStudioFirdeus
Ne kete program ju paraqesim Namazin ne gjuhen shqipe, me nje dizajn te lehte
Download APK
Autoshkolla Patenta Shqip
Autoshkolla Patenta Shqipgjigandi
Praktikohu për kursin e patentës.
Download APK
1FAKT.com: Test Inteligjence
1FAKT.com: Test Inteligjence1Fakt Apps
Application in Albanian Language that uses tests to improve general knowledge.
Download APK
RECETA GATIMI
RECETA GATIMIArlind Pajaziti - Shqip - App
Mbi 3000 Receta Gatimi Te huaja dhe Tradicionale.
Download APK

More from developerSee more

TvMAK.Com - SHQIP TV
TvMAK.Com - SHQIP TVArlind Pajaziti - Shqip - App
Shikoni Kanale Shqip, me Kualitet te Shkelqyer dhe pa nderprerje.
Download APK
RECETA GATIMI
RECETA GATIMIArlind Pajaziti - Shqip - App
Mbi 3000 Receta Gatimi Te huaja dhe Tradicionale.
Download APK
PROVERBA Shqip
PROVERBA ShqipArlind Pajaziti - Shqip - App
Proverba Shqip, Aforizma , Fjale te urta, Thenie të bukura-www.ProverbaShqip.Com
Download APK
KURANI - Shqip
KURANI - ShqipArlind Pajaziti - Shqip - App
Kurani me Perkthim shqip dhe Transliterim të tekstit Arab me shkronja Shqipe etj
Download APK
HADITHE Shqip
HADITHE ShqipArlind Pajaziti - Shqip - App
Thenie nga Profeti Muhamed (a.s) - Hadithe Shqip - www.HaditheShqip.Com
Download APK
KOMENTIM I ËNDRRAVE
KOMENTIM I ËNDRRAVEArlind Pajaziti - Shqip - App
Komentimi e ëndrrave sipas komentatoreve Islam
Download APK
BARCOLETA Shqip
BARCOLETA ShqipArlind Pajaziti - Shqip - App
Këtu mund të gjeni më shume se 10000 barcoleta.- Barcoletat e reja cdo dite.
Download APK
MegaTox.Com - Free Storage
MegaTox.Com - Free StorageArlind Pajaziti - Shqip - App
MegaTox.Com - is Free cloud Storage, you can upload files from all devices
Download APK