Namazi - Shqip

Category

Education

Latest Version

4.0.5

Requires Android

2.3.3+

Installs

100,000 - 500,000

Size

20.94 MB bytes

Description of Namazi - Shqip

Namazi është aplikacion i cili ju jap njohuri se si të falemi , se cila është koha e duhur që duhet t'ju drejtohem Allahut. Gjithashtu në këtë aplikacion ju mundësohet të orientoheni ka kibla me anë të busulles , dhe njëkohesish mund ta shfletoni librin e madherishem Kurani prandajë ku do që jeni mund ta keni këtë . Shpresojmë të jeni të kënaqur me këtë aplikacion por gjithashtu ne shpresojmë që ju të mos nguroni për çfarë do kërkese dhe deshire që ju e keni ta shprehni , ne jemi për plotësimin dhe përmbushjen e kërkesave tuaja andaj na kontaktoni në email adresen [email protected] www.NamaziShqip.com
Read more
Screenshot 0Screenshot 1Screenshot 2Screenshot 3Screenshot 4Screenshot 5Screenshot 6Screenshot 7

What's New

1. Shtimi i Tesbih.

2. Rregullimi i njoftimeve te Takvimi.

3. Perkujtusi i Xhumas.

4. Rregullimi i Kuranit.

5. Shtimi i Ezanit.

6. Shtimi i rregullave te Namazit.

7. Shtimi i Malit te zi ne Takvim.

etj. etj.

Read more

Detail information

Free

Developer:Dardan Bala

Category:Education

Installs:100,000 - 500,000

Requires Android:2.3.3+

Updated:November 03, 2016

Current Version:4.0.5

Size:20.94 MB bytes

File name:faljaenamazit.app.26.apk

Hash code:5ea87f6d9fe7d8745742af5dd6621951

Download NowSafe & Secure Download

Similar to Namazi - ShqipSee more

Takvimi - Shqip
Takvimi - ShqipDawaTools
Takvimi në gjuhën shqipe për trojet shqiptare.
Download APK
Milioneri Shqip 2
Milioneri Shqip 2I-Developer
Milioneri Shqip 2 me 2025 pyetje
Download APK
Alfabeti Shqip - Abetare
Alfabeti Shqip - AbetareTrigonom sh.p.k.
Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj.
Download APK
Testi i autoshkolles AutoStop
Testi i autoshkolles AutoStopKujtim
Aplikacioni autoshkolla ne vete permbane rreth 30 teste te autoshkolles
Download APK
Shkruaj Shkronjat e Alfabetit
Shkruaj Shkronjat e AlfabetitTrigonom sh.p.k.
Zbuloni një mënyrë të re për shkrimin e shkronjave në shqip për fëmijët tuaj.
Download APK
Fjalor Anglisht Shqip
Fjalor Anglisht ShqipAnnaApps
Fjalor Anglisht Shqip
Download APK
Takvimi Shqip
Takvimi Shqipmor.ninja
Takvimi Trainings territorin e Republic of Kosovo
Download APK
Lutjet e Sherimit
Lutjet e SherimitXhamia-Fier
Lutjet and ShërimitRukja nė Kuran dhe SunetSeid el-Kahtani
Download APK

More from developerSee more

Namazi - Shqip
Namazi - ShqipDardan Bala
Namazi - Shqip - Aplikacion shume i dobishem per te gjithe muslimanet .
Download APK
Vaktia e Ramazanit 2013
Vaktia e Ramazanit 2013Dardan Bala
Vaktia e Ramazanit 2013 Per Kosove
Download APK
Meso Sure - Shqip
Meso Sure - ShqipDardan Bala
Meso Sure eshte nje aplikacion tek i cili mund mesoni sure te shkurta,
Download APK
How To Draw Animals
How To Draw AnimalsDardan Bala
Learn how to draw Animals. No drawing skills needed | GET IT FREE NOW
Download APK
How To Draw: Princess
How To Draw: PrincessDardan Bala
Learn how to draw Princess & Barbies. No drawing skills needed | GET IT FREE NOW
Download APK
Johnny Depp Biography & Quotes
Johnny Depp Biography & QuotesDardan Bala
The best app for Johnny Depp Life , Biography , Quotes and a lot of things
Download APK
A. Lincoln Biography & Quotes
A. Lincoln Biography & QuotesDardan Bala
The best app for Abraham Lincoln's Life , Biography , Quotes and a lot of things
Download APK
Tip Calculator Simple ,Premium
Tip Calculator Simple ,PremiumDardan Bala
If you want to prevent wasting time to calculate tip in restaurant get this app.
Download APK