Namazi Official  Videos

Namazi Official Videos

Updated:

Latest Version: 1.1

Installs: 10,000 - 50,000

Description of Namazi Official Videos

Aplikacioni NAMAZI Official, është një iniciativë për të informuar publikun shqiptarë me njohuri të përgjithshme dhe të dobishme rreth Islamit. Qëllimi dhe synimi ynë është, të ndihmojmë në vetëdijesimin e muslimanëve dhe zgjimin e radhës së tyre; të kontribuojmë në ngritjen e ideve përparimtare; ta ruajmë dhe të forcojmë edhe më shumë shkëlqimin e traditës islame.
Read more

What's New

Full Version

Read more

Detail information

Free

(Rating: 4.5/5 - 98 votes)

Category: Education

Installs:10,000 - 50,000

Requires Android: 3.0 and up

Updated:2015-03-21

Current Version:1.1

Size:2.34 MB

File name:com.almak.namazi.3.apk

APK File Hash:d11c06195087949326157d62cceac274

Report:Flag as inappropriate

Namazi Official Videos Version History

- Namazi Official  Videos 1.1
Namazi Official Videos 1.1 Updated: 2015-03-21

Version:1.1

Size:2.34 MB

Version code:3

File name:com.almak.namazi.3.apk

APK File Hash:d11c06195087949326157d62cceac274

Download APK (2.34 MB)