Mburoja e Muslimanit

Latest Version

1.3

Requires Android

Varies with device

Installs

100,000 - 500,000

Size

48.31 MB

Description of Mburoja e Muslimanit

Mburoja e Muslimanit për Android

- Ndarja e lutjeve në kaptina
- Kërkimi i kaptinave të caktuara
- Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek kaptina dhe vendi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin latinisht , shqip dhe fusnote)
- Ruajtja e një kaptine ne listën e favoriteve
- Degjimi i recitimit te lutjeve ne gjuhen arabe
- Punon pa pasur nevojë për qasje në internet

Read more
Screenshot 0Screenshot 1Screenshot 2Screenshot 3Screenshot 4Screenshot 5

What's New

v1.2 (per versionet > 3.0)

Teksti me kualitet te larte

Mekanizmi per kerkim ne tekstin latinisht, shqip dhe fusnote

Degjimi i recitimit te lutjeve ne gjuhen arabe

v1.1

Shtimi i mundesise per te kerkuar tek lista e kaptinave

Read more

Detail information

Free

Developer:DawaTools

Category:Books & Reference

Installs:100,000 - 500,000

Requires Android:Varies with device

Updated:January 27, 2013

Current Version:1.3

Size:48.31 MB

File name:com.programi.mburoja.111413.apk

Hash code:0632c6af0c03b50f5e1d099734469bad

Download NowSafe & Secure Download

Similar to Mburoja e MuslimanitSee more

Takvimi - Shqip
Takvimi - ShqipDawaTools
Takvimi në gjuhën shqipe për trojet shqiptare.
Download APK
Namazi - Shqip
Namazi - ShqipDardan Bala
Namazi - Shqip - Aplikacion shume i dobishem per te gjithe muslimanet .
Download APK
Takvimi Shqip
Takvimi Shqipmor.ninja
Takvimi Trainings territorin e Republic of Kosovo
Download APK
Lutjet e Sherimit
Lutjet e SherimitXhamia-Fier
Lutjet and ShërimitRukja nė Kuran dhe SunetSeid el-Kahtani
Download APK
Hadithet e Buhariut
Hadithet e BuhariutDawaTools
Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices.
Download APK
Vaktia e Ramazanit
Vaktia e Ramazanitmor.ninja
Takvimi - Shqip gjatë istrative Dua të të Muajit Ramazanit
Download APK
40 Hadithet e Neveviut
40 Hadithet e NeveviutDawaTools
Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices.
Download APK
Semundja dhe ilaci
Semundja dhe ilaciXhamia-Fier
Sëmundja dhe iliacIbn El-Kajim Xheuzije
Download APK

More from developerSee more

Takvimi - Shqip
Takvimi - ShqipDawaTools
Takvimi në gjuhën shqipe për trojet shqiptare.
Download APK
Mburoja e Muslimanit
Mburoja e MuslimanitDawaTools
Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices.
Download APK
Hadithet e Buhariut
Hadithet e BuhariutDawaTools
Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices.
Download APK
40 Hadithet e Neveviut
40 Hadithet e NeveviutDawaTools
Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices.
Download APK
Kurani shqip
Kurani shqipDawaTools
Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices.
Download APK
Mos harro
Mos harroDawaTools
"Po ti përmende Zotin tënd dhe plotësisht përkushtoju Atij!" ( Kur'an, 73:8 )
Download APK
Ti je Musliman
Ti je MuslimanDawaTools
Ky aplikacion ofron versionin mobil te webfaqes Ti je Musliman.
Download APK