Lutjet e Sherimit

Latest Version

1.0

Requires Android

1.6+

Installs

10,000 - 50,000

Size

640.99 KB

Description of Lutjet e Sherimit

KJo ESHTE shkurtesa nga books im "Dhikri, lutjet dhe shërimi me rukje nga Kurani dhe Suneti", and kam shkurtuar në të pjesën and lutjeve QE Jete të më i Lehte përdorimi the tij, dhe ia is shtova kësaj rukjen dhe vlerat and dobishme, me lejen and Allahut të Madhërishëm.

Programi ju mundeson zmadhimin and tekstit dhe ruajtjen and faqeve you preferuara.

Asnjë aplikacion nuk zëvendëson librin- Ju ftojmë ta Merni EDHE ATE.

Read more
Screenshot 0Screenshot 1Screenshot 2Screenshot 3Screenshot 4Screenshot 5Screenshot 6Screenshot 7Screenshot 8

Detail information

Free

Developer:Xhamia-Fier

Category:Books & Reference

Installs:10,000 - 50,000

Requires Android:1.6+

Updated:July 04, 2015

Current Version:1.0

Size:640.99 KB

File name:com.appmk.book.AOVKCFHOYYPCEEQDLH.1.apk

Hash code:9093c937f7783469a772afede7a6203d

Download NowSafe & Secure Download

Similar to Lutjet e SherimitSee more

Takvimi - Shqip
Takvimi - ShqipDawaTools
Takvimi në gjuhën shqipe për trojet shqiptare.
Download APK
Namazi - Shqip
Namazi - ShqipDardan Bala
Namazi - Shqip - Aplikacion shume i dobishem per te gjithe muslimanet .
Download APK
Takvimi Shqip
Takvimi Shqipmor.ninja
Takvimi Trainings territorin e Republic of Kosovo
Download APK
Namazi PRO - Shqip
Namazi PRO - ShqipStudioFirdeus
Ne kete program ju paraqesim Namazin ne gjuhen shqipe, me nje dizajn te lehte
Download APK
Vaktia e Ramazanit
Vaktia e Ramazanitmor.ninja
Takvimi - Shqip gjatë istrative Dua të të Muajit Ramazanit
Download APK
Semundja dhe ilaci
Semundja dhe ilaciXhamia-Fier
Sëmundja dhe iliacIbn El-Kajim Xheuzije
Download APK
Ezan ALARMI
Ezan ALARMIUfuk MARMARA
Religious times, azan and Turkish SOUND alerts, Qibla Compass, Hatim +40 property
Download APK
Namaz Vakitleri
Namaz VakitleriBurak Simsek
Türkiye'nin en çok beğenilen Namaz Vakitleri uygulaması
Download APK

More from developerSee more

Lutjet e Sherimit
Lutjet e SherimitXhamia-Fier
Lutjet and ShërimitRukja nė Kuran dhe SunetSeid el-Kahtani
Download APK
Semundja dhe ilaci
Semundja dhe ilaciXhamia-Fier
Sëmundja dhe iliacIbn El-Kajim Xheuzije
Download APK
Vlera e Xhumase
Vlera e XhumaseXhamia-Fier
Vlera and XhumaseSurja El-Kehf Shqip - ArabishtVlera and dergimit you salavateve
Download APK