Fjalor Shqip

Category

Education

Latest Version

3.0

Requires Android

4.1+

Installs

10,000 - 50,000

Size

1.59 MB bytes

Description of Fjalor Shqip

Ky aplikacion ju mundëson përkthime nga gjuha shqipe në 70 gjuhë të botës dhe anasjelltas.Aplikacioni është falas për përdorim dhe punon vetëm me celular të konektuar në internet.Përkthimet që i bëni keni mundësi ti dëgjoni me zë përmes opcionit text to speech.Përkthimet tuaja gjithashtu mundeni ti shpërndani nëpër rrjetet e ndryshme sociale.
Read more
Screenshot 0Screenshot 1Screenshot 2Screenshot 3

Detail information

Free

Developer:Albasound

Category:Education

Installs:10,000 - 50,000

Requires Android:4.1+

Updated:March 07, 2016

Current Version:3.0

Size:1.59 MB bytes

File name:com.fjalorshqip.shqip.4.apk

Hash code:f77adc6bb5c32ac185832e47d0f1702a

Download NowSafe & Secure Download

Similar to Fjalor ShqipSee more

Milioneri Shqip 2
Milioneri Shqip 2I-Developer
Milioneri Shqip 2 me 2025 pyetje
Download APK
Alfabeti Shqip - Abetare
Alfabeti Shqip - AbetareTrigonom sh.p.k.
Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj.
Download APK
Fjalor Anglisht Shqip
Fjalor Anglisht ShqipAnnaApps
Fjalor Anglisht Shqip
Download APK
Autoshkolla Patenta Shqip
Autoshkolla Patenta Shqipgjigandi
Praktikohu për kursin e patentës.
Download APK
1FAKT.com: Test Inteligjence
1FAKT.com: Test Inteligjence1Fakt Apps
Application in Albanian Language that uses tests to improve general knowledge.
Download APK
RECETA GATIMI
RECETA GATIMIArlind Pajaziti - Shqip - App
Mbi 3000 Receta Gatimi Te huaja dhe Tradicionale.
Download APK
Fjalor Shqip Frengjisht
Fjalor Shqip FrengjishtAlbasound
Fjalor shqip frengjisht
Download APK
Peralla shqip 2
Peralla shqip 2FSSoftware Development
Përalla të zgjedhura për fëmijë, të gjitha janë në gjuhen shqipe...
Download APK

More from developerSee more

Fjalor Shqip Frengjisht
Fjalor Shqip FrengjishtAlbasound
Fjalor shqip frengjisht
Download APK
Fjalor Shqip
Download APK
Fjalor Shqip Gjermanisht
Fjalor Shqip GjermanishtAlbasound
Fjalor shqip gjermanisht
Download APK
Fjalor Shqip Arabisht
Fjalor Shqip ArabishtAlbasound
Fjalor Shqip Arabisht
Download APK
Tallava
Download APK
Fjalor Shqip Anglisht
Fjalor Shqip AnglishtAlbasound
fjalor shqip anglisht
Download APK
Muzik Shqip
Download APK
Muzik Popullore
Download APK