Digitalb Kudo

Latest Version

1.5.0

Requires Android

4.0.3+

Installs

100,000 - 500,000

Size

5.15 MB bytes

Description of Digitalb Kudo

Digitalb KUDO - App-i që sjell LIVE kanalet e DIGITALB në celularin apo tabletin tënd. Tani nuk humbet asnjë program të preferuar edhe nëse nuk je para televizorit. Shkarko App-in Digitalb KUDO! nëpërmjet Wifi, që të mos konsumoni “internet data” nga operatori juaj mobile.

Karakteristikat e përgjithshme;

*LIVE TV, me 30 kanale televizive.
Kanale gjeneraliste, kanale lajmesh, kanale filmash, kanale për fëmijë, kanale dokumentarësh, kanale muzikore dhe kanale sportive. Shumë shpejt edhe kanale të tjera!

*Catch Up
Mund të rikthehesh në kohë dhe të shohësh programe që janë transmetuar, deri në 72 orë më parë.

*EPG
Çdo kanal vjen me guidën e programeve, me përshkrimin përkatës.

*Parental control
Kontroll prindëror për kufizimin e shikueshmërisë së kanaleve sipas moshës së lejuar.

*Listë favorite
Ju keni mundësine të krijoni një grup kanalesh sipas shijeve tuaja.

*Së shpejti;
VOD
“Remote Control”
Për t’u abonuar në Digitalb KUDO, vizitoni link e mëposhtëm:
https://abonohu.digitalb.al/

------

- Suportohen versionet android me OS 4.04, e më tej.
- Sa bandwidth kërkon? Te paktën 1 Mbps për celular , phablet dhe tablet.
* Përdorimi i internetit mund t’ju ngarkojë me detyrime shtesë nga operatori juaj, i cili ju mundëson mobile data.

Read more
Screenshot 0Screenshot 1Screenshot 2Screenshot 3Screenshot 4Screenshot 5Screenshot 6Screenshot 7Screenshot 8Screenshot 9Screenshot 10Screenshot 11

What's New

Ne kete version:

* Bugfixing dhe rritje e stabilitetit te aplikimit

* Ne raste te vecanta qe keni probleme, ju lutemi beni unistall dhe pastaj reinstall

Read more

Detail information

Free

Developer:DIGITALB

Category:Video Players & Editors

Installs:100,000 - 500,000

Requires Android:4.0.3+

Updated:January 14, 2016

Current Version:1.5.0

Size:5.15 MB bytes

File name:tv.digitalb.kudo.32.apk

Hash code:6c3937bd72a70819f758ca784d7cd54b

Download NowSafe & Secure Download

Similar to Digitalb KudoSee more

Shiko Tv Shqip
Shiko Tv ShqipInmaginate Co.
Shiko Tv Shqip is a collection of open source video projects.
Download APK
Ontv Albania
Ontv AlbaniaOntv Albania
Ontv Albania is a collection of open source video projects.
Download APK
IPTV Shqip
IPTV ShqipIPTV Kosova
IPTV Shqip aplikacion komplet ndryshe nga të tjeret i veqant dhe me i miri!
Download APK
Music - Mp3 Player
Music - Mp3 PlayeriJoysoft
The most stylish and simple music player for you.
Download APK
TvMAK.Com - SHQIP TV
TvMAK.Com - SHQIP TVArlind Pajaziti - Shqip - App
Shikoni Kanale Shqip, me Kualitet te Shkelqyer dhe pa nderprerje.
Download APK
ALBtv
ALBtvALBtelecom TV
Shikoni kanalet e preferuara televizive ne Smartphone-in tuaj!
Download APK
TiBO mobile TV
TiBO mobile TVTIBO SHPK
DIGITALB, SUPERSPORT, VOD për mobile /tablet, nga TiBO. Abonohu ne tibostore.com
Download APK
TV Albania Channel Info
Download APK

More from developerSee more

Digitalb Kudo
Digitalb KudoDIGITALB
Shih kanalet e DIGITALB, në tablet apo smartphone. Info http://digitalb.al/kudo/
Download APK
Find DIGITALB
Find DIGITALBDIGITALB
Find DIGITALB point of sales anywhere in the World
Download APK