Autoshkolla Shqiptare Full

Category

Education

Latest Version

0.0.1

Requires Android

4.0.3+

Installs

1,000 - 5,000

Size

8.43 MB bytes

Description of Autoshkolla Shqiptare Full

Libri i patentes Shqip!Aplikacioni 'Autoshkolla Shqiptare' mund të quhet me plot gojë LIBRI DIXHITAL I PATENTES!Konsultuar me profesorët më të mirë të autoshkollave në Shqipëri,ky aplikacion shërben si një parapërgatites absolut per testimin teorik te patentës.Në brendësi të tij përfshihen:1) Përgatitja teorike.2) Testi i autoshkollës (Zyrtar)!3) Teste sipas kategorive (21 kategori)!4) Statistika per testet e kryera!5) Rishikoni testet e kryera në çdo kohë.5) Mundësia për të kryer Sfida me miqtë tuaj.6) Lista e autoshkollave në mbarë trevat Shqipfolëse (Lista po popullohet...)Ky aplikacion i destinohet jo vetëm kursantëve të autoshkollave por edhe të gjithë atyre drejtuesve aktual qe tashme e kanë marrë lejedrejtimin,pasi në brendësi të tij gjenden rregullat dhe udhëzimet per cdo përcaktim dhe sinjalistik rrugore, te cilat mund t'ju duhen në cdo rrast paqartësie në rrugë.Madhësia e tij është vetëm 7MB, dhe cdo e dhënë që ai përmban nuk ka nevojë për INTERNET.Pra, pasi ju ta keni shkarkuar, do te keni mundesinë të vazhdoni guiden teorike ne cdo vend pa u shqetësuar aspak per praninë e internetit.
Read more
Screenshot 0Screenshot 1Screenshot 2Screenshot 3Screenshot 4Screenshot 5Screenshot 6Screenshot 7

Detail information

Free

Developer:MotionApps-Theodhori Beka

Category:Education

Installs:1,000 - 5,000

Requires Android:4.0.3+

Updated:November 01, 2016

Current Version:0.0.1

Size:8.43 MB bytes

File name:com.autoshkollashqiptare.autoshkollashqiptare.1.apk

Hash code:76a3ce8ae44c8905a655a7501a67d4df

Download NowSafe & Secure Download

Similar to Autoshkolla Shqiptare FullSee more

Milioneri Shqip 2
Milioneri Shqip 2I-Developer
Milioneri Shqip 2 me 2025 pyetje
Download APK
Alfabeti Shqip - Abetare
Alfabeti Shqip - AbetareTrigonom sh.p.k.
Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj.
Download APK
Testi i autoshkolles AutoStop
Testi i autoshkolles AutoStopKujtim
Aplikacioni autoshkolla ne vete permbane rreth 30 teste te autoshkolles
Download APK
Namazi PRO - Shqip
Namazi PRO - ShqipStudioFirdeus
Ne kete program ju paraqesim Namazin ne gjuhen shqipe, me nje dizajn te lehte
Download APK
Autoshkolla Patenta Shqip
Autoshkolla Patenta Shqipgjigandi
Praktikohu për kursin e patentës.
Download APK
1FAKT.com: Test Inteligjence
1FAKT.com: Test Inteligjence1Fakt Apps
Application in Albanian Language that uses tests to improve general knowledge.
Download APK
PROVERBA Shqip
PROVERBA ShqipArlind Pajaziti - Shqip - App
Proverba Shqip, Aforizma , Fjale te urta, Thenie të bukura-www.ProverbaShqip.Com
Download APK
Peralla shqip 2
Peralla shqip 2FSSoftware Development
Përalla të zgjedhura për fëmijë, të gjitha janë në gjuhen shqipe...
Download APK

More from developerSee more

Autoshkolla Shqiptare Full
Autoshkolla Shqiptare FullMotionApps-Theodhori Beka
Parapërgatitës absolut i kursantëve të patentës(lejedrejtimit).FULL!
Download APK