Alfabeti Shqip - Abetare

Category

Education

Latest Version

1.3

Requires Android

2.3+

Installs

50,000 - 100,000

Size

42.72 MB bytes

Description of Alfabeti Shqip - Abetare

Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe - ABC Shqip me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv. Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh në Abetare.Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.Veçoritë kryesore:- Mësimin e shkronjave me interaksion dhe narracion - Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale.
Read more
Screenshot 0Screenshot 1Screenshot 2Screenshot 3Screenshot 4Screenshot 5Screenshot 6Screenshot 7Screenshot 8Screenshot 9Screenshot 10Screenshot 11Screenshot 12Screenshot 13Screenshot 14Screenshot 15Screenshot 16Screenshot 17Screenshot 18Screenshot 19Screenshot 20Screenshot 21Screenshot 22

Detail information

Free

Developer:Trigonom sh.p.k.

Category:Education

Installs:50,000 - 100,000

Requires Android:2.3+

Updated:September 23, 2014

Current Version:1.3

Size:42.72 MB bytes

File name:al.trigonom.alfabeti.4.apk

Hash code:2c87fe52370929b5b3f2cc2159f681b6

Download NowSafe & Secure Download

Similar to Alfabeti Shqip - AbetareSee more

Milioneri Shqip 2
Milioneri Shqip 2I-Developer
Milioneri Shqip 2 me 2025 pyetje
Download APK
Testi i autoshkolles AutoStop
Testi i autoshkolles AutoStopKujtim
Aplikacioni autoshkolla ne vete permbane rreth 30 teste te autoshkolles
Download APK
Shkruaj Shkronjat e Alfabetit
Shkruaj Shkronjat e AlfabetitTrigonom sh.p.k.
Zbuloni një mënyrë të re për shkrimin e shkronjave në shqip për fëmijët tuaj.
Download APK
Fjalor Anglisht Shqip
Fjalor Anglisht ShqipAnnaApps
Fjalor Anglisht Shqip
Download APK
Namazi PRO - Shqip
Namazi PRO - ShqipStudioFirdeus
Ne kete program ju paraqesim Namazin ne gjuhen shqipe, me nje dizajn te lehte
Download APK
Takvimi Kosove
Takvimi KosoveAstrit Veseli
Takvimi per teritorin e Kosoves
Download APK
Autoshkolla Patenta Shqip
Autoshkolla Patenta Shqipgjigandi
Praktikohu për kursin e patentës.
Download APK
Peralla Shqip
Peralla ShqipFSSoftware Development
Nëse fëmija juaj dëshiron një përallë, këtu keni disa përalla për fëmijë...
Download APK

More from developerSee more

Alfabeti Shqip - Abetare
Alfabeti Shqip - AbetareTrigonom sh.p.k.
Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj.
Download APK
Shkruaj Shkronjat e Alfabetit
Shkruaj Shkronjat e AlfabetitTrigonom sh.p.k.
Zbuloni një mënyrë të re për shkrimin e shkronjave në shqip për fëmijët tuaj.
Download APK
Numrat - Mëso, Shkruaj & Luaj
Numrat - Mëso, Shkruaj & LuajTrigonom sh.p.k.
Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e numrave në shqip për fëmijët tuaj.
Download APK
Lojëra për fëmijë
Lojëra për fëmijëTrigonom sh.p.k.
Përmes këtij aplikacioni fëmijët mund të argëtohen me 4 lojëra me 6 nivele.
Download APK
Shkruaj Numrat
Shkruaj NumratTrigonom sh.p.k.
Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e numrave në shqip për fëmijët tuaj.
Download APK
Buchstaben schreiben - ABC
Buchstaben schreiben - ABCTrigonom sh.p.k.
Discover to bring the German alphabet closer a new type children.
Download APK
Write letters: Tracing ABC
Write letters: Tracing ABCTrigonom sh.p.k.
Discover a new way for learning to write the English Alphabet letters for kids.
Download APK
Das Alphabet - ABC Deutsch
Das Alphabet - ABC DeutschTrigonom sh.p.k.
Discover to bring the German alphabet closer a new type children.
Download APK