40 Hadithet e Neveviut

Latest Version

1.2

Requires Android

Varies with device

Installs

10,000 - 50,000

Size

44.01 MB

Description of 40 Hadithet e Neveviut

40 Hadithet e Imam Neveviut për Android

- 40 Hadithet me tekst arabisht dhe shqip
- Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek hadithi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin shqip dhe fusnote)
- Ruajtja e një hadithi në listën e favoriteve
- Degjimi i recitimit të hadithit në gjuhën arabe
- Punon pa pasur nevojë për qasje në internet

Read more
Screenshot 0Screenshot 1Screenshot 2Screenshot 3Screenshot 4

What's New

v1.2

Titrimi i haditheve

Read more

Detail information

Free

Developer:DawaTools

Category:Books & Reference

Installs:10,000 - 50,000

Requires Android:Varies with device

Updated:February 17, 2013

Current Version:1.2

Size:44.01 MB

File name:com.programi.dyzethadithet.111412.apk

Hash code:2d869b3e66bafe0cca50f6fbdf7feee6

Download NowSafe & Secure Download

Similar to 40 Hadithet e NeveviutSee more

Takvimi - Shqip
Takvimi - ShqipDawaTools
Takvimi në gjuhën shqipe për trojet shqiptare.
Download APK
Mburoja e Muslimanit
Mburoja e MuslimanitDawaTools
Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices.
Download APK
Hadithet e Buhariut
Hadithet e BuhariutDawaTools
Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices.
Download APK

More from developerSee more

Takvimi - Shqip
Takvimi - ShqipDawaTools
Takvimi në gjuhën shqipe për trojet shqiptare.
Download APK
Mburoja e Muslimanit
Mburoja e MuslimanitDawaTools
Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices.
Download APK
Hadithet e Buhariut
Hadithet e BuhariutDawaTools
Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices.
Download APK
40 Hadithet e Neveviut
40 Hadithet e NeveviutDawaTools
Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices.
Download APK
Kurani shqip
Kurani shqipDawaTools
Enjoy millions of the latest Android apps, games, music, movies, TV, books, magazines & more. Anytime, anywhere, across your devices.
Download APK
Mos harro
Mos harroDawaTools
"Po ti përmende Zotin tënd dhe plotësisht përkushtoju Atij!" ( Kur'an, 73:8 )
Download APK
Ti je Musliman
Ti je MuslimanDawaTools
Ky aplikacion ofron versionin mobil te webfaqes Ti je Musliman.
Download APK