1FAKT.com: Test Inteligjence

Category

Education

Latest Version

0.1

Requires Android

2.3+

Installs

1,000 - 5,000

Size

9.96 MB bytes

Description of 1FAKT.com: Test Inteligjence

1FAKT.com Application with IQ Test in Albanian Language.Test Inteligjence krijuar nga psikologët.Trainoni trurin për Memorje, Vëmendje dhe më shumë. Aplikacioni përshtatet me performancën tuaj. Bëni përditë testin i cili ju ofron pyetje të reja që mbulojnë mangësitë e njohurive tuaja. Ky test mban në alertë dhe përmirëson sistemin tuaj konjitiv.SHKENCA PAS KETIJ APLIKACIONI TE 1FAKTKy është një test me njohuri të përgjithshme i cili është krijuar nga psikologët e studios "One Heart" në bashkëpunim me sitin Shqiptar më popullor përsa i përket testeve psikologjike dhe kuizeve logjike 1FAKT.Ky aplikacioni bazohet në ushtrimet konjitive dhe neuropsikologjike. Aplikacioni vë në provë inteligjencën tuaj të përgjithshme me pyetje specifike nga fushat më të rëndësishme të jetës si Matematika, Gjeografia, Artet, Sporti, Politika, historia etj.Aplikacioni përban me mijëra pyetje të cilat do bëjnë të mundur jo vetëm të masni kapacitetin e trurit tuaj por edhe ta zgjeroni atë me njohuri të reja.Specifikime:• Aplikacion ekskluzivisht Shqip• Përfshin pyetje inteligjente nga kulturat dhe historitë e të gjitha trevave Shqipfolëse.• Pyetje të formuluara nga profesionistë seriozë të fushës së psikologjisë dhe lojërave trajnuese të mendjes.• Sasi e konsiderueshme pyetjesh me variacion të madh të fushave të veprimit.• Pamja e aplikacionit është shumë e thjeshtë dhe ai është tëpër i lehtë për tu përdorur me shumë shkallë vështirësie për pyetjet._____________________________________Krijuar me përkushtim e dedikim atdhetar nga 1FAKT dhe Studio Psikologjike One Heart_____________________________________Na vizitoni në: http://www.1fakt.com/_____________________________________Për cfarëdo informacioni na kontaktoni në: [email protected]
Read more
Screenshot 0Screenshot 1Screenshot 2Screenshot 3Screenshot 4Screenshot 5Screenshot 6Screenshot 7

What's New

Resolved image issues

Read more

Detail information

Free

Developer:1Fakt Apps

Category:Education

Installs:1,000 - 5,000

Requires Android:2.3+

Updated:February 05, 2016

Current Version:0.1

Size:9.96 MB bytes

File name:com.wFaktTestInteligjence.1480854167.apk

Hash code:37ecf7fbdd9eb7229cf9fc7304f0ce55

Download NowSafe & Secure Download

Similar to 1FAKT.com: Test InteligjenceSee more

Milioneri Shqip 2
Milioneri Shqip 2I-Developer
Milioneri Shqip 2 me 2025 pyetje
Download APK
Alfabeti Shqip - Abetare
Alfabeti Shqip - AbetareTrigonom sh.p.k.
Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj.
Download APK
Shkruaj Shkronjat e Alfabetit
Shkruaj Shkronjat e AlfabetitTrigonom sh.p.k.
Zbuloni një mënyrë të re për shkrimin e shkronjave në shqip për fëmijët tuaj.
Download APK
Fjalor Anglisht Shqip
Fjalor Anglisht ShqipAnnaApps
Fjalor Anglisht Shqip
Download APK
Namazi PRO - Shqip
Namazi PRO - ShqipStudioFirdeus
Ne kete program ju paraqesim Namazin ne gjuhen shqipe, me nje dizajn te lehte
Download APK
Autoshkolla Patenta Shqip
Autoshkolla Patenta Shqipgjigandi
Praktikohu për kursin e patentës.
Download APK
Peralla Shqip
Peralla ShqipFSSoftware Development
Nëse fëmija juaj dëshiron një përallë, këtu keni disa përalla për fëmijë...
Download APK
RECETA GATIMI
RECETA GATIMIArlind Pajaziti - Shqip - App
Mbi 3000 Receta Gatimi Te huaja dhe Tradicionale.
Download APK

More from developerSee more

1FAKT.com: Test Inteligjence
1FAKT.com: Test Inteligjence1Fakt Apps
Application in Albanian Language that uses tests to improve general knowledge.
Download APK